torstai 1. joulukuuta 2016

Luukku 1: kuulumisia

Hups, joulukuu on täällä. Mihin hävisivät loka- ja marraskuu? Blogipostausten perusteella, ne ovat menneet sujahtamalla ohi, sillä pariin kuukauteen ei ole tullut postattua mitään. Kai tähän voi käyttää sitä vanhaa tekosyytä, että arki on viennyt mukanaan. Kiire se on Espanjassakin, yleisestä manjanameiningistä huolimatta.

Mitä meille sitten kuuluu? 

Meille kuuluu ihan hyvää. Ollaan matkusteltu jonkin verran. Lasten syyslomalla ajeltiin Valencian kautta Barcelonaan ja sieltä Andorraan. Oli muuten huippureissu ja ansaitsee oman postauksensa. Lisäksi pari viikkoa sitten olimme Sevillassa Espanjan suurimmassa hevostapahtumassa SICABissa. Hauska kokemus sekin. 

Muuten arkea pyörittävät koulu, työt, hevoset ja harrastukset. Mila aloitti rytmisenvoimistelun espanjalaisessa ryhmässä ja käy siellä kaksi kertaa viikossa. Minä olen ollut aika paljon Suomessa ja viikonloppuna tulen taas tarkistamaan lumitilanteen. Täälläkin on nyt selvästi tullut syksy ja t-paitakelit ovat harventuneet. Merellä uimareita tai auringonpalvojia ei enää juurikaan näe. Kuvitelkaa Suomen kesä. Täällä on just sellaista.

Sitten on tietenkin Luna. Meidän uusi perheenjäsen. Sydämenvalloittaja. Nyt 10-viikkoinen bostonterrierityttö. Hauska tapaus ja supersöpö. Se nyt on varmaan aika selvää, että me kaikki ollaan aika ihastuneita tähän kaveriin. Siitäkin huolimatta, että se pissii ja kakkii lattialle. 


Tässä siis pikakelauksella meidän kuulumisia. Koska olen laiminlyönnyt blogia pahasti, niin ajattelin haastaa itseni joulukalenterin hengessä tekemään postauksen joka päivä aattoon asti. Postausideoita otetaan vastaan. 

2 kommenttia:

  1. Hei Tenna ja perhe!
    Älä suotta huoli, vaikka et ihan joka hetki meitä pidäkään reaaliajassa mukana. Tämä on teidän juttunne ja ehdimme kuulla läheisiltänne kuulumiset, jos ette itse ehdi päivittää. Nauttikaa. Kuultiinkin jo vierailulta palanneilta kuulumisia, joten jatkakaa eloanne siellä nauttien siihen saakka, kunnes taas palaatte tänne lumen maahan. Hyvää joulun odotusta. Me täällä odottelemme pikkuisen poikavauvan syntymää lähiaikoina.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kuulumisista Arja. Kyllä me täällä nautitaan. Tämä blogi on vain hyvä tapa kirjoittaa muistoja talteen ja aktivoi pitämään kameraa mukana arjessa. Ihanaa lapsenlapsen odotusta ja joulun aikaa teille!

    VastaaPoista